Forfatterlandslaget

Siste landskamp: Tyskland 5-3 Norge, 19. oktober 2019.

Kulturfeltets fotballcup 2019

Litteraturnorge var igår representert ved Det norske forfatterlandslaget under Kulturfeltets fotballcup i Moss.

Tross en noe tynn tropp og bare en keeper stilte vi to lag, i håp om å øke sjansene for å kunne reise hjem med pokal og sjampis. Etter seedingsgruppespillet sto begge lag uten et eneste tap, og optimismen var stor under konsumeringen av kaffe og pølse i vaffel som fant sted i forkant av A-sluttspillet.
Begge lag fulgte opp sine tre kamper uten tap, med tre kamper uten seier. En blanding av trøtte bein og manglende marginer på vår side, blant annet manifestert i en dommer som ikke fikk med seg at ballen var flerfoldige centimeter over målstreken i lag 1 sin kamp mot Lirhusene, får ta skylda. En klage ble lagt inn til det delvis bemannede sekretariatet, uten å bli tatt til følge. Istedenfor sjampis reiste vi hjem med den bitre smaken av nederlag i munnen, istedenfor pokal ble det sekspakning med pokaløl fra Coop Prix.

Den tynne troppen bestod av: Sindre Bjerke(den ene keeperen), Eirik Ingebrigtsen, Johan Mjønes, Marius Tryland, Bendik Ødegaard, Christian Valeur, Gøte Strindler, Peder Samdal, Audun Mortensen og Eivind Myklebust.

screenshot_20190120-193120_dropbox

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 20. januar 2019 av .

Hovedsponsor

Samarbeidspartner

Samarbeidspartner

%d bloggere liker dette: