Forfatterlandslaget

Siste landskamp: Tyskland 5-3 Norge, 19. oktober 2019.

B-sluttspill i Kulturfeltets fotballcup

14. mars arrangerte House of Foundation vintercup i Mossehallen. Forfatterlandslaget har deltatt i flere av mossecupene, senest i fjor sommer, da forfatterne gikk seirende ut mot Morgenbladet i finalen. Men det ville seg ikke helt for forfatterlandslaget denne gangen. Lagleder Jo Sannem sendte denne oppsummeringen:

«Vi ble slått ut etter å ha blitt nummer tre i gruppa (av fem), med én seier og tre uavgjorte (!) (og 12-1 i målforskjell). Vi sleit med effektiviteten foran mål og dermed ble det to 0-0 kamper. Kampene var også ganske korte (1x 10min) så det er også noe av forklaringen på ineffektiviteten. Men det må vel sies at nivået også var noe høyere enn i fjor. Vi gikk så til B-sluttspill og der vant vi kvartfinale (1-0) og semifinale (4-0) før vi tapte finalen (0-2) mot Arbeiderpartiet 1. Trenger du mer info?»

Nei, det holder…

Sterke følelser i sving i Mossehallen. Jo Sannem og Sondre Midthun.

Sterke følelser i sving i Mossehallen. Jo Sannem og Sondre Midthun.

Denne gjengen forsvarte forfatterlandslaget ære i Moss.

Denne gjengen forsvarte forfatterlandslaget ære i Moss. Bak fra venstre: Jo Fenne, Lars Haga Raavand, Eivind Hofstad Evjemo, Johan Mjønes, Nikolaj Frobenius. Foran fra venstre: Jo Sannem, Sondre Midthun, broren til Lars og Christian Valeur.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 18. mars 2015 av .

Hovedsponsor

Samarbeidspartner

Samarbeidspartner

%d bloggere liker dette: