Forfatterlandslaget

Siste landskamp: Tyskland 5-3 Norge, 19. oktober 2019.

Forfatterlandslaget flytter til Linderud

Herrenes forfatterlandslaget har endelig begynt å røre på seg igjen. Etter et langt år uten treninger og kamper, skjer det flere ting. Forfatterlandslaget har innledet et samarbeid med Startblokka – et initiativ som skaper aktiviteter og kulturtilbud på Linderud i Oslo. Vi kommer til å disponere en arbeidscelle i kontorbygget, der spillerne på laget kan skrive, og vi kommer til å ha Linderudbanen som fast hjemmebane. Noe vi virkelig ser fram til.

Kick-off for det hele skjer søndag 12. september på Linderudbanen. Det blir fotballkamper for barn og unge, cheerleading, Strøm-Larsen fyrer opp grillen og, ikke minst, showkamp mellom Forfatterlandslaget og et All Star-lag fra Linderud.

Avspark kl. 13 – alle er velkommen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 6. september 2021 av .

Hovedsponsor

Samarbeidspartner

Samarbeidspartner

%d bloggere liker dette: