Forfatterlandslaget

Siste landskamp: Tyskland 5-3 Norge, 19. oktober 2019.

Sparket igang jubileumssesongen med Kulturfeltets fotballcup i Moss

I 2018 fyller forfatterlandslaget ti år, og vi sparket i gang jubileumssesongen allerede 6. Januar. House of Foundation arrangerte den årlige kulturfeltets fotballcup I Mossehallen, en turnering hvor forfatterlandslaget har gode tradisjoner. I fjor ble det tredjeplass etter exit i semifinalen, og tilbake i 2014 vant de rødkledde hele greia.

Bare én lusen trening hadde vi rukket/maktet å gjennomføre for å få bukt på ribbefett og nyttårsrus, uten at det la noen demper på forventningene til egne prestasjoner. En svært mannsterk tropp gjorde at vi var i stand til å stille to lag, med håp om å møte hverandre i en episk finale.
Den gang ei. Lag 1 fikk en tøff gruppetrekning og møtte fjorårets vinnere Kambo Street Kingz allerede til første kamp, etter å ha ligget under 2-0 kjempet de seg tilbake og tok et velfortjent poeng. Deretter hadde de marginene mot seg da to jevne kamper endte med tap, en av dem mot Superfamily, laget som til slutt skulle gå seirende ut av hele turneringa. Dette gjorde at en enkel seier i den siste kampen i gruppa ikke var nok til å sikre A-sluttspill.
For lag 2 gikk det en smule bedre, to knepne 1-0 tap og to seiere var nok til å sikre plass i A-sluttspillet, som nest beste treer på målforskjell.

I sluttspillene måtte lagene gjennom nok et gruppespill før cupspillet satte i gang. Lag 1 lekte seg til førsteplass i gruppa med tre strake seiere og bare ett baklengsmål, mens lag 2 pangstartet med 5-0 seier over Morgenbladet, før det ble to uavgjorte mot Refugees og arrangør House of Foundation. Tap 0-2 mot Kambo gjorde at lag 2 tok nok en tredjeplass i gruppespillet, og måtte ut i kvartfinale mot Lirhusene. Etter åtte tøffe kamper var det flere kropper som begynte å lengte etter koselige, lyseblå, smertestillende tabletter, og at lufta i hallen bar større og større preg av svett fotballstrømpe gjorde det heller ikke lettere å holde konsentrasjonen oppe. Lag 2 vil hvertfall skylde på det for det absurde selvmålet som gjorde at de kom under 0-1 og måtte slå tilbake. Det greide de, men bare en gang. Dermed gikk det til straffesparkkonkurranse, hvor det dessverre endte i 2-3 tap.
Lag 1 på sin side fortsatte å briljere i B-sluttspillet. Partiet Rødt ble slått 2-0 i kvartfinalen, og Gatelaget led samme skjebne i semien. I finalen stod Bransjelona på motsatt banehalvdel. Det ble en jevnspilt finale, hvor forfatterlandslaget var best innledningsvis og skapte et par store sjanser, mens Bransjelona tok over mot slutten. Ingen klarte imidlertid å sette ballen i mål, så også lag 1 måtte ut i straffekonk. Som med lag 2 endte den i 2-3 tap, gråt og tenners gnissel.

Vi innfører straffespark på trening framover, og gleder oss til fortsettelsen på jubileumssesongen 2018.

26693024_10159767484285142_314626565_o

Fullstendig oversikt over resultater og målscorere:

Gruppespill 1
Forf. 1 – Kambo Street Kingz                  2-2        Mål: Thomas Espevik x2
Forf. 1 – Superfamily                                0-2
Forf. 1 – Reierherrene                              1-3         Mål: Eivind Evjemo
Forf. 1 – Det Norske Mållaget 2              2-0        Mål: Eivind Evjemo, Christian Valeur

Forf. 2 – Eika All Stars                              0-1
Forf. 2 – Verket                                          2-0        Mål: Marius Molaug, Bendik Ødegaard
Forf. 2 – HOF                                              0-1
Forf. 2 – Rødt Moss og omegn                1-0        Mål: Lars Raavand

 

A-Sluttspill, Gruppespill
Forf. 2 – Morgenbladet                            5-0        Mål: Marius Molaug x2,                                                                                                                             Peder Samdal x2, Bendik Ødegaard
Forf. 2 – Refugees                                     0-0
Forf. 2 – HOF                                             1-1         Mål: Lars Raavand
Forf. 2 – Kambo Street Kingz                 0-2

1/4 – finale
Forf. 2 – Lirhusene                                  1-1(2-3, str. konk.)         Mål: Marius Molaug

 

B-Sluttspill, Gruppespill
Forf. 1 – Verket                                        6-0           Mål: Eivind Evjemo x3,                                                                                                                          Thomas Espevik x2, Audun Mortensen
Forf. 1 – Det Norske Mållaget 1            3-0           Mål: Jon(Leiesoldat), Christian Valeur,                                                                                                        Thomas Espevik
Forf. 1 – Reierherrene                            2-1           Mål: Eivind Evjemo, Audun Mortensen

1/4 – finale
Forf. 1 – Rødt Moss og omegn               2-0          Mål: Thomas Espevik, Eivind Evjemo

1/2 – finale
Forf. 1 – Gatelaget                                   2-0           Mål: Audun Mortensen, Thomas Espevik

Finale
Forf. 1 – Bransjelona                              0-0(2-3, str. konk.)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 11. januar 2018 av .

Hovedsponsor

Samarbeidspartner

Samarbeidspartner

%d bloggere liker dette: