Forfatterlandslaget

Siste landskamp: Tyskland 5-3 Norge, 19. oktober 2019.

Før kampen: Intervju med Eivind Hofstad Evjemo

Hva forventer du av kampen mot Sverige?

De siste kampene har forfatterlandslaget bare hatt 11 spillere til disposisjon og det har blitt tungt mot slutten. Nå har vi 17 spillekåte, VM-våte mannfolk som kommer til å løpe skjorta av seg foran hjemmepublikummet. Vi forfattere holder jo ikke lenge i 100%-driv, så det blir mye bytting etterhvert ser jeg for meg. Er beskymra for at vi ikke har øvd mer på den byttesituasjonen, slik som skiløpere sikkert øver mye på skibytte. Men bortsett fra det, så er jo Sverige laget man ikke skal tape for. De skal slås. Forrige kamp hadde vi Erlend Loe på topp og han hadde ikke tatt i en ball siden tidlig 90-tall. Dessuten blei kraftspiss Endre Ruset skadd etter ti minutter og måtte bæres ut. Samtidig fikk han derre svenske Inter-duden fart på fotan og det er aldri bra. Egen form: Stigende, har i de siste ukene tatt trappa i i stedet for heisen. Lover godt.

Hva planlegger du å lese på Litteraturhuset?

Noen snutter fra Velkommen til oss, som kommer i september. Eller noen skamfulle fotballscener fra Det siste du skal se er et ansikt av kjærlighet.

Et lag eller en spiller du synes har utmerket seg i VM?

Christian Gamboa på Costa Rica. Han har løpt opp alt av superstjerner og vært med å stabilisere Costa Rica. Men så spiller han jo også for det som sannsynligvis er Europas beste fotballag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 27. juni 2014 av .

Hovedsponsor

Samarbeidspartner

Samarbeidspartner

%d bloggere liker dette: